top of page

Mestrer du fremtiden? Lær hvordan du jobber effektivt med Kunstig Intelligens og ChatGPT!

I en tid der kunstig intelligens transformerer verden rundt oss, har et nytt og revolusjonerende verktøy fra OpenAI - ChatGPT - blitt en uunnværlig hjelper for mange. Denne avanserte språkmodellen er på alles lepper, og den er her for å bli.

Enten du har prøvd gratisversjonen av ChatGPT 3.5 og blitt forelsket i dens hjelpsomhet, eller du er usikker og redd for hva denne teknologien kan bety, er det ingen tvil om at kunstig intelligens er en styrke vi må lære å håndtere og bruke effektivt.

ChatGPT er et verktøy som kan støtte deg i en rekke oppgaver - fra oversettelser til utforming av web- og markedsmateriell, rapporter og presentasjoner samt mange andre ting. 

 

Men det er viktig å huske på at denne teknologien er kun et verktøy - det er ditt kunnskapsnivå og din forståelse som avgjør hvor effektivt du kan bruke det.

Vi tilbyr nå et kurs for å hjelpe deg mestre bruken av ChatGPT. Dette kurset er grunnleggende og egnet for nybegynnere og de som kan litt om ChatGPT.

 

Lær hvordan du kan jobbe smartere, ikke hardere, med hjelp fra ChatGPT.

Bli en del av fremtiden i dag! Ta kontakt for mer informasjon om vårt kurs, og la oss sammen utforske de utallige mulighetene kunstig intelligens kan tilby.

Kontakt Ståle Nyang på telefon 92 46 21 11 eller e-post staale.nyang@invito.no

bottom of page