top of page

Oslo Hundeskole

Oslo Hundeskole er en av Skandinavias ledende hundeskoler og er en av landets eldste private hundeskoler. Oslo Hundeskole ble stiftet i 1992 av Geir Marring og har i dag 19 avdelinger og mer enn 90 instruktører over hele landet. Oslo Hundeskole har satset på kvalitet i alle ledd og faglig kompetanse i mer enn 24 år.

Invito har igjennom mange år samarbeidet med Oslo Hundeskole, hvor Oslo Hundeskole bl.a. er underleverandør for Invito på hundekurs i fengsel. Geir Marring har vært hovedperson og ‘vår mann i felten’. I tillegg samarbeider vi på ulik vis i forhold til både ungdom og andre grupper i forbindelse med praksisplasser og KompetansePluss-opplæring. Vi henter også erfaring og rådgivning hos hverandre i forhold til adferd hos dyr og mennesker.

Kjente etologer og adferdsforskere er med og bygger opp kursene til Hundeskolen. Dette for å ha kurs som er tilrettelagt et treningsopplegg som passer til alle mennesker og hunder. Psykologer som er eksperter i læringsteori har lagt opp fremdriften på kursene. Alt dette er gjort for å få en profesjonell hundeskole med moderne innlæringsprinsipper og faglig tyngde. Geir Marring har flere gode resultater å vise til med egne hunder i blant annet lydighet, agility, jakthund og ettersøkshund.

bottom of page