top of page

Dronepilotkurs

Videoene over er tatt opp på Invitos dronepilotkurs 

 

Dronepilotkurs

Dette kurset er perfekt for deg som ønsker å utvide dine ferdigheter og omfavne fremtidens teknologi. Lær hvordan du effektivt kan bruke droner til inspeksjon, overvåkning og vedlikehold av bygninger.

 

Vårt kurs gir deg ikke bare teoretisk kunnskap, men også praktisk erfaring, slik at du kan operere droner trygt og effektivt i et profesjonelt byggdriftermiljø.

Kontakt oss i dag for å finne ut mer om vårt dronepilotkurs!

Kontakt Ståle Nyang:

Telefon 92 46 21 11 

E-post staale.nyang@invito.no

Invito flyr Drone

Her er noen av fordelene med å ta i bruk droner i drift, forvaltning og vedlikehold av eiendom:

 

  • Effektivitet: Droner gjør det mulig å utføre oppgaver raskere enn tradisjonelle metoder. De kan inspisere store områder på kort tid og samle inn data med høy presisjon. Dette sparer tid og ressurser, og gir raskere respons på eventuelle problemer.

 

  • Kostnadsbesparelser: Bruk av droner kan redusere kostnadene forbundet med manuell arbeidskraft, stillaser og annet utstyr. Droner kan utføre oppgaver som tidligere krevede store ressurser på en mer kostnadseffektiv måte.

 

  • Sikkerhet: Ved å bruke droner til inspeksjoner og vedlikehold av eiendom, kan man redusere risikoen for ulykker og skader på mennesker. Droner kan nå utilgjengelige eller farlige områder uten å utsette ansatte for fare.

 

  • Nøyaktighet: Droner er utstyrt med avansert sensorer og kameraer som gir høyoppløselige bilder og data. Dette gir en mer nøyaktig og grundig vurdering av eiendommen, og hjelper til med å identifisere potensielle problemer tidligere.

 

  • Forebyggende vedlikehold: Ved å bruke droner kan man oppdage tidlige tegn på slitasje, skader eller feil på eiendommen. Dette gjør det mulig å sette i gang tiltak for forebyggende vedlikehold før problemene blir mer alvorlige og kostbare å fikse.

 

  • Dokumentasjon og rapportering: Droner kan ta bilder og videoer av eiendommen fra forskjellige vinkler og perspektiver. Dette gir grundig dokumentasjon som kan brukes til rapportering, forsikringsformål eller som en referanse for fremtidige vedlikeholdsbehov.

 

  • Miljøvennlighet: Droner bruker elektrisk kraft som energikilde, noe som reduserer utslippene sammenlignet med tradisjonelle metoder som krever kjøretøy eller tungt utstyr.

bottom of page