top of page
Scattered Coins

Kurs i digitale penger
Kryptovaluta og Bitcoin

Varighet: 2 timer fra 17:00 - 19:00

Sted: Brobekkveien 80C, Oslo

Tid: Onsdag 31.01.24

Pris: 699,-

Betaling: Vipps 

Kontakt Ståle Nyang for påmelding og/eller spørsmål

 e-post: staale.nyang@invito.no eller telefon 924 62 111.

Er du nysgjerrig på den spennende verdenen av digitale penger? Bli med på vårt kurs i kryptovaluta og Bitcoin, designet for å gi deg en solid forståelse av denne revolusjonerende teknologien.

Kryptovaluta er digitale eller virtuelle valutaer som bruker kryptografi for sikkerhet. Den mest kjente kryptovalutaen er Bitcoin, som ble opprettet i 2009. Bitcoin fungerer på en desentralisert plattform kjent som blockchain, en innovativ teknologi som sporer og sikrer alle transaksjoner.

Kursets Innhold

  1. Introduksjon til Bitcoin og Kryptovaluta: Lær om grunnleggende prinsipper, hvordan de fungerer, og historien bak disse digitale valutaene.

  2. Handel og Oppbevaring: Få innsikt i hvordan du kan kjøpe, selge og handle kryptovaluta på en trygg måte. Vi dekker også beste praksiser for sikker oppbevaring av dine digitale midler.

  3. Risikovurdering: Utforsk de ulike risikoene forbundet med kryptovaluta, inkludert markedsvolatilitet og sikkerhetsaspekter.

  4. Praktiske Øvelser: Engasjer deg i hands-on aktiviteter for å bedre forstå hvordan transaksjoner fungerer.

  5. Spørsmålsrunde: En dedikert sesjon for å drøfte vanlige spørsmål og bekymringer relatert til kryptovaluta.

Dette kurset passer perfekt for alle som ønsker å lære grunnleggende om kryptovaluta og Bitcoin, enten du er en nybegynner eller allerede har litt kunnskap. Bli med oss for en lærerik opplevelse og ta det første steget mot å bli en informert digital valutahandler!

bottom of page