top of page

Solarieprøven

Ingenting å booke for øyeblikket

fra solarieproven.no:

Krav til bestått kunnskapsprøve

Ansatte med kundekontakt og de som er ansvarlige for den daglige driften av solarier skal ha bestått Solarieprøven innen 1. januar 2016.

Solarieopplæringen og –prøven er tilgjengelig via denne nettsiden for alle som ønsker å gjennomføre opplæringen eller prøven allerede nå.

 

Opplæring og prøve

Solarieopplæringen gjennomføres som et nettbasert selvstudium, med en gjennomføringstid på ca. 5 timer, og vil være tilgjengelig for kandidaten i 1 år etter påmelding. Solarieprøven avlegges på et av Norsk Test sine testsentre rundt om i landet, og består av 35 flervalgsspørsmål som besvares i løpet av 30 minutter.

Påmelding og betaling

Påmelding og betaling til opplæring og prøve gjøres via solarieproven.no. Det trenger ikke å være kandidaten selv som foretar påmelding og betaling, men kandidatens mobilnummer må oppgis da brukernavn og passord for pålogging til både opplæring og prøve sendes til kandidatens mobil. Kandidaten må medbringe brukernavn og passord til testsenteret på prøvedagen.

Kandidaten må selv ta kontakt med et testsenter for å avtale tid for prøve.

Bevis for bestått solarieprøve

Etter bestått prøve, får kandidaten tilsendt bevis som kan bæres synlig når hun/han er på jobb og har en gyldighet på fem år. Etter det må kandidaten ta prøven på nytt.

NB! Før du skal ta Solarieprøven, må du registrere deg med navn og adresse, samt laste opp bilde av deg selv på din profil.

Kontakt oss på:
Telefon: 940 05 001

E-post: info@invito.no 

Web: www.invito.no

bottom of page