top of page

Solskinnshistiorier/referanser

Fra etablererkurs:

Etableringskurset til Invito Inspire har gitt meg viktige innspill og veiledning på veien til å starte egen bedrift.

Faglig dyktige rådgivere med mye erfaring på hver sine fagområder har vært til stor hjelp slik at min foretningside har blitt bedre og mer konkret.

 

Denne støtten, inspirasjonen, konstruktiv kritikk og positive tilbakemeldinger underveis i kurset har gitt meg mer tro på meg selv og den ideen jeg startet med samt at det kom frem detaljer som jeg ikke engang hadde tenkt på. Man kan bli ensporet av å sitte med ideer selv, så det å få innspill fra flere hold er gull verdt.

 

Jeg har også fått følge undervisning/veiledning tilpasset mine helseutfordringer med nedsatt antall timers arbeidskapasitet pr dag slik at jeg har kunnet få med meg alt strukket ut over litt lenger tid. Invito Inspires «tilpasningsraushet» og ønske om at motiverte deltagere skal fullføre og lykkes setter jeg stor pris på.

Jeg følte meg alltid velkommen og «sett» hos Invito og det er en god følelse etter å ha vært utenfor arbeidslivet en stund 😊 Takk for at dere har hjulpet meg å gå i riktig retning.

Med vennlig hilsen

MAT I FOKUS Connie Stoltz Kind

www.matifokus.no

Invito i Scan Magazine

Scan Magazine er et markedsblad på engelsk som profilerer livsstil, reise og business i skandinavia. 

Se reportasjen her

NAV tiltak

"Utrolig interessant presentasjon om Hundekurs i fengsel med en fengslende og engasjert Geir Marring" - sier Bente Nordahl Langsø på NAV Tiltak.

 

Dette er et samarbeid mellom NAV, Invito og Oslo Hundeskole.

bottom of page